Ellenőrzött.comKezdőlapZöldkagyló Kivonat

A zöldkagyló kivonat segíti megállítani az ízületek romlási folyamatát

 A kagylók általában tartamaznak glükozaminglikánt, de az új-zélandi taréjos zöldkagylóban mindegyiknél nagyobb mennyiségben található meg ez az anyag. A glükozaminglikán elengedhetetlen az ízületek megfelelő működéséhez és egészségüknek fenntartásához. Ez a vegyület az egyik építőeleme az emberi bőrnek, a kötőszöveteknek és a porcoknak is. A glükozaminglikán legfontosabb feladata, hogy megkösse a folyadékot, így egyfajta kenőanyagként működik, ami lehetővé teszi az ízületek súrlódásmentes mozgásának lehetőségét. 

Ez az anyag képes arra is, hogy visszafordítsa a már elindult ízületi kopást is. Ezenfelül rendszeres fogyasztásával csökkenthetőek az ízületi fájdalmak, segítségével javulhat a mozgásképesség, így a beteg hangulata, életminősége is pozitív irányt vehet. Kutatások és vizsgálatok bizonyítják, az enyhe és a közepesen súlyos kopások esetén a tüneteket hasonlóan csökkenteni tudják, mint az erre a problémára szedett gyulladáscsökkentők.

A glükozaminglikán fogyasztásával a porcszövetek újraképződnek és az ízületi szövetek újra működésbe lépnek. Ez az anyag képes arra is, hogy növeléje a szalagok, az ízületek, a kötőszövetek rugalmasságát, így csökken a lehetősége annak, hogy ezek a részek megsérüljenek a hirtelen mozgás következtében. Segíti megállítani az ízületek romlási folyamatát, sőt még segíthet is abban, hogy új porc képződjön.

A zöldkagyló a glükozaminglikánon kívül tartalmaz még vitaminokat, ásványi anyagokat (kalcium, magnézium, jód, vas, kálium), nyomelemeket és omega-3 zsírsavakat is, melyek nemcsak az ízületek egészségéért felelnek, hanem más szervek megfelelő működését is fenntartják.

Tehát ha valakinek porcbetegsége, ízületi betegsége van, akkor eleinte csak a fájdalmat érzi a könyök, boka térdízületekben, fájhat a leguggolás, térdhajlítás. Mindenképpen érdemes szakemberhez fordulni, aki segít a megfelelő terápia kialakításában, illetve érdemes még étrend-kiegészítőként glükozamin tartalmú étrend-kiegészítőt szedni, ami segíthet a megelőzésben és a már kialakult probléma megoldásában.

Csont, izom, ízület:
A testben a glükozainglikán  (GAG) hiányában nem megy végre megfelelően a csont, porc és ízületi regeneráció.
A Zöldkagyló magas (GAG) tartalma miatt hatékonyan regenerálja az ízületek között található „kenőanyagot”, így könnyebbé, fájdalom-mentesebbé teszi a mozgást.
A kivonat segít a porcok és csontok egészségének megőrzésében, regenerációjában. A kagyló (GAG) tartalma felgyorsítja a porcok gyógyulását, idős korban segítséget nyújt a csontritkulás, illetve reumás panaszok leküzdésében.

Minőségi Zöldkagyló Kivonat ajánlatok
MINŐSÉGI Zöldkagyló Kivonat ajánlatokat kérek:

Zöldkagyló kivonat

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Fel az oldal tetejére
2009 - 2018 © ellenorzott.com