Ellenőrzött.comKezdőlapNoni Ital, Juice

Noni-juice a legerősebb antioxidáns

Noni-juice érdekes sajátossága, a tudomány nem rég fedezte fel hogy a noni gyümölcsnek van egy érdekes sajátossága. Iridoidokat tartalmaz. Az iridoidokról rövid kutató munka után kiderült hogy sokkal erősebb hatásuk van az emberi szervezetre mint bármely más a természetben előforduló alkotóelemnek. Az iridoidok sokkal erősebbek mint a vitaminok és sejt regeneráló hatásuk van amely nagyban segíthet még a rákos megbetegedések visszafordításában is. Tudományosan igazolt tény, hogy az iridoidok csökkentik a koleszterinszintet, energiát adnak a szervezetnek, javítják a szívműködést, erősítik az immunrendszert, és megvédik a sejteket.A legerősebb antioxidáns

Manapság az egészséggel foglalkozni egyre népszerübb tevékenység ezért egyre több cég árul különböző flavonoidokkal dúsított gyümölcsleveket. A flavonoidok antioxidánsok, amelyek legalább ötvenszer hatásosabbak a vitaminoknál.

Az antioxidánsok az élet szerves alkotó elemei. A flavonoidok mellet ott vannak még az iridoidok. Az iridoidok leginkább csak növényekben találahatók meg kivétel a noni gyümölcs. Az iridoidokat a noni a külső fenyegétesek elleni védelemből termeli. a flavonoidok és az irridoidok emberre kifejetett hatása között hatalmas különbség van ugyanis a flavonoidok nagyon instabilak szemben az iridoidokkal.

Sajnos a flavonoidok a gyümölcs szüretelése, tisztítása feldolgozása és raktározása során tönkremennek. Ezzel szemben az iridoidok nagyon stabliak, egyáltalán nem vesztenek a hatóerejükből és ez kimondottan igaz a noni gyümölcsben található iridoidokra.

Az elmúlt években a noni juice olyannyira népszerű lett hatásoságának köszönetően hogy sokan láttak ebben a trópusi gyümölcsben üzleti fantáziát. Mivel sokan csak az üzletet látják benne az eladható menniység növelése lett a fő szempont ami viszont a minőség rovására ment így a piacon rengeteg az olyan termék amelyekben még 10% gyümölcs sem található bár a termékeken az áll, hogy 100%-os noni.

A Tahitian Noni International legfőbb célja, hogy javítsa ügyfelei egészségét a lehető legjobb minőségű noni alapú készítményekkel.

Minőségi Noni Ital, Juice ajánlatok
MINŐSÉGI Noni Ital, Juice ajánlatokat kérek:

Noni-juice

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Fel az oldal tetejére
2009 - 2018 © ellenorzott.com