Chlorella Alga aktiválja az anyagcserét védi a sejtfalakat

Chlorella algát tartalmazó növények, algák, tulajdonképpen mi is a chlorella pontosan, és mitől olyan különleges? A chlorella mindenféle szempontból egyedülálló élelmiszer. Méregtelenítő tulajdonsága mellett a mikroalga szinte minden vonatkozásban támogatja az agyunkat és szervezetünket. A chlorella kétségkívül joggal tart igényt az egyik legjobb étrend-kiegészítő címre.

Rendkívül alkalmazkodóképes

A Chlorella vulgaris mikroszkopikus méretű apró és nagyon komplex édesvízi egysejtű. Bár szabad szemmel nem látható, elképzelhetetlen erővel rendelkezik, ami számára a túlélést több mint kétmillió éve lehetővé teszi – életkörülményeinek változásai és minden más megpróbáltatás ellenére. Valószínű ez egy jelentős oka annak, hogy a chlorella annyira érdekes a tudomány számára, hogy ma a legjobban kutatott organizmusokhoz számít. Így azon sem kell csodálkozni, hogy számos tudományos vizsgálat áll rendelkezésre, melyek a chlorella alga számtalan egészségre gyakorolt hatását támasztják alá.

Egy növény sem tartalmaz több klorofillt

Mélyzöld színét a chlorella a rendkívül magas klorofilltartalmának köszönheti, melyet ebben a koncentrációban eddig még semelyik más növénynél sem mértek. A klorofillt a növény „zöld vérének” is nevezik, mivel kémiai szerkezeténél fogva szinte azonos az emberi vér színezőanyagával, a hemoglobinnal. Ezért nincs jobb tápanyag a vérünk számára, mint a klorofill.

Kiváló májvédelem

A példátlan klorofillmennyiség különösen a máj szempontjából rendkívül fontos, mert védi a májsejteket a számos méregtől, ami nap mint nap a szervezetbe kerül. Teljesen mindegy, hogy permetszeres élelmiszerről, penészgombáról, környezeti szennyeződésről vagy más toxikus vegyületről van szó, a klorofill méregtelenít, és gondoskodik róla, hogy ezek a bélrendszeren keresztül kiválasztódjanak.

A chlorella hatásai

A klorofill növeli minden egyes testi sejt védelmét és regenerációs képességét. Így meghosszabbítja azok élettartamát, vagyis az öregedési folyamat érezhetően lelassul. A klorofill ezen felül erősíti a keringést és az emésztőrendszert. Erősen bázikus hatása miatt hozzájárul a kiegyensúlyozott sav-bázis háztartáshoz.

Egyéb hatások:

Stimulálja a vörös vértestek képződését és hozzájárul a vértisztításhoz.
Növeli a vér oxigénhányadát és javítja a sejtlégzést.
Aktiválja az anyagcserét.
Védi a sejtfalakat a behatoló baktériumok enzimatikus pusztításától.
Normalizálja az emésztőnedvek szekrécióját.
Támogatja az összes gyógyulási folyamatot.
Harmonizáló hatású és elősegíti a belső nyugalmat.
Aktiválja a falósejteket és a T-limfocitákat az immunrendszer erősítésére.
Hatékonyan képes támogatni a szervezetet a daganatos betegségek elleni küzdelemben.
Hozzájárul az egészséges sejtnövekedéshez.
Gyorsítja a sejtregenerálódást.
Stabilizálja a bélflóra természetes egyensúlyát.
Javítja az emlékezőképességet demenciánál.

Tápanyagok

A chlorella alga étrend-kiegészítőként történő szedéséből egészségügyileg valóban mindenki kizárólag csak profitálhat. A chlorella teljes értékű élelmiszer is: kitűnő fehérjeforrás, szabályozza a szénhidrát-anyagcserét, rengeteg ballasztanyagot és több mint 30 zsírsavat tartalmaz. Jelen van benne az összes vízben oldódó (biotin, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B9-, C-vitamin) és zsírban oldódó vitamin is (A-, D-, E-, K-vitamin) természetes kötésben, valamint sok további bioaktív növényi anyag kíséretében. Az ásványi anyagok közül tartalmaz kalciumot, magnéziumot, káliumot és nátriumot, a nyomelemek közül vasat, cinket, mangánt, rezet és szelént. A chlorella ellát bennünket minden tápanyaggal, minden sejtnek erős antioxidatív védelmet nyújt, és ugyanakkor csökkenti a szervezet toxikus terhelését. Ezzel minden követelménynek megfelel a valóban jó egészség helyreállításához.

Minőségi Chlorella Alga ajánlatok
MINŐSÉGI Chlorella Alga ajánlatokat kérek:

Chlorella Alga

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Fel az oldal tetejére
2009 - 2018 © ellenorzott.com