Chlorella Alga begyűjti a nehézfémeket és ki is vezeti a szervezetből

Nos, úgy tűnik, csak nagyon kevesek vannak tisztában a Chlorellával kapcsolatos adatokkal. Számos cikk említi a magas tápanyag tartalmát, valamint a méregtelenítő hatását, ennek ellenére az egészségtudatos emberek mégsem \\\"rohamozzák\\\" sem a boltok, hogy beszerezzék a napi Chlorella adagjukat.

chlorella-alga

Talán a nem túl szívderítő látványt nyújtó, por formájú változat az, ami a legtöbbek számára elfogyaszthatatlan. Létezik tabletta formában is, amit ugyan könnyű vízzel bevenni, de ebből is elég sokra van szükség, ha az ember hosszú távon kívánja szedni.

Egy úgynevezett \\\"Egészség Őr\\\", Mike Adams néhány évvel ezelőtt már összefoglalta mindazokat az értékeket, amiket a zöld szupertáplálékokról tudni érdemes. Ő a Chlorella szupertáplálékként történő alkalmazását javasolta, mivel olykor akár 5mg is szükséges lehet belőle napi szinten.  Általában néhány hetet vesz igénybe, hogy megmutatkozzanak előnyös hatásai.

A Chlorella por sokkal gazdaságosabb, mivel rengetegen találják könnyebbnek azt, hogy a kapszulából vegyenek be néhány darabot, és úgy jussanak hozzá a napi adaghoz, mintsem teáskanállal méricskéljék a port, aminek még az ízével is meg kell birkózniuk.

Az egész társadalmunkat mérgekkel bombázzák a levegőn, a vízen, és az élelmiszereken keresztül. Sőt, az amalgám tömésekben jelen lévő higanynak köszönhetően még belülről is.
Így, a legnagyobb szennyezőanyag-szűrőnknek, azaz a májnak szüksége van a lehető legtöbb támogatásra. A Chlorella pedig bőséggel képes ezt megadni neki.
Talán néhány független laboratóriumi vizsgálat bizonyítékkal szolgálhat a fentebb említett állításokra.

Néhány, a Chlorella májméregtelenítő hatását alátámasztó tanulmány

A piacokon manapság két Chlorella fajta érhető el. Ezek a Chlorella vulgaris (CV), illetve a Chlorella pyrenoidosa (CP). Sokan a CP-t jobbnak vélik, de az alábbi tanulmányok bizonyítják, hogy a CV is jelentős méregtelenítő hatással bír.

Egy egereken végzett tanulmány során a kutatók egy bizonyos nehézfémmel, kadmiummal dolgoztak. Az eredmények azt mutatták, hogy a Chlorella vulgaris nagymértékben megóvta az állatokat a kadmium mérgezéstől, valamint helyreállította a máj szerkezetét és annak funkcióit.

Egy másik, szintén egereken végzett tanulmányból az derült ki, hogy a Chlorella vulgaris porral kezelt állatok esetében sokkal több ólom ürült ki a széklettel a szervezetükből, mint amennyi  a májban vagy a vesében szívódott fel. A porral nem kezelt egereknél épp az ellenkezőjét figyelték meg.

A harmadik tanulmány lenyűgöző bizonyítéka a Chlorella nem publikált, rákellenes tulajdonságának, mivel hepatokarcinogenezisben (a máj rákos megbetegedése)  szenvedő patkányok voltak az alanyai. A Chlorella vulgaris támogatta az apoptózist  a daganatos sejtekben. Az apoptózis az úgynevezett programozott sejthalál, amikor is a régi sejtek elpusztulnak, és újak váltják fel őket. A daganatos sejtek nem képesek erre. A daganatos sejtek \\\"öngyilkosságát\\\" anyagcsere beavatkozásokkal lehet serkenteni, ellenkező esetben további daganatokat képeznek.

A tökéletes élelmiszerektől a szuper méregtelenítőkig

A legkorábbi tanulmányok csupán a Chlorella tápértékére fókuszáltak. Tökéletes tápláléknak bizonyult, mivel olyan aminosavakat tartalmaz, amelyek teljes értékű fehérjéket alkotnak. A húsokból származó fehérjéket ugyanis lebontják a hasnyálmirigy enzimjei, holott ezekre szükség lenne a rákos sejtek elpusztításához.

Viszont a Chlorella kemény sejtfalszerkezetének köszönhetően nagyon nehéz megemészteni a tápanyagait. Ezért különböző módszereket hoztak létre a sejtfal megtörésére, annak elpusztítása nélkül. Ezt hívjuk \\\"törött sejthártyájú chlorella\\\"-nak. Megállapították azt is, hogy a Chlorella sejtfalai megkötik a nehézfémeket és az egyéb mérgező anyagokat azért, hogy kivezessék őket a létfontosságú szövetekből.

Tehát - eltekintve az emésztési tényezőktől - ezeket a sejtfalakat, valamint az általuk védett sejteket nem szabad elpusztítani.

Nem hiába hívják hát a \\\"méregtelenítás királyának\\\", hiszen pontosan tudja, hogy melyek azok a fémek, amelyekre a szervezetnek szüksége van, és melyek azok, amelyeket el kell távolítani.

Minőségi Chlorella Alga ajánlatok
MINŐSÉGI Chlorella Alga ajánlatokat kérek:

Chlorella Alga

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Fel az oldal tetejére
2009 - 2018 © ellenorzott.com