Gránátalma egy erős természetes gyulladáscsökkentő

Rubinvörös színű ital a túláradó élet kifejezője nagyszerű ízzel.

Természetes védelmet nyújt a sejteknek és az immunrendszernek. Jellegzetes és kellemes zamata, finom íze miatt kisgyermekek is nagyon kedvelik. Energiával látja el testünket és jókedvre derít. Egy korty az egészségért!

Hatóanyag: 

A gránátalma természetes módon gazdag értékes antioxidáns anyagokban (fenolanyagokban, különösen ellagénsavban /ellagsav, elágsav/ – nagyrészt ezeknek az anyagoknak köszönhető jótékony hatása), amelyek hozzájárulnak egész szervezetünk egészségének fenntartásához, és ellensúlyozza a szabad gyököket, amelyek gyakran felelősek a korai öregedésért. 

Ezenfelül a gyümölcs tartalmaz rengeteg C vitamint, bórsavat, citromsavat, almasavat, klorogénsavat, neoklorogénsavat, p-kumarinsavat, B5 vitamint, béta-karotint. Ásványi anyagok közül tartalmaz: kálciumot, vasat, magnéziumot, foszfort, káliumot, rezet és ként.

Hatása: 

Számos tudományos vizsgálat tartja hasznosnak a gránátalmát, mert:

Nagyon gazdag antioxidáns hatású összetevőkben, fenolban, különlegesen flavionidokban és ellagsavban, C illetve B vitaminban valamint káliumban.

•  immunerősítő
•  felsőlégúti megbetegedések, influenza
•  jellegzetes antioxidáns hatású
•  ellensúlyozza a szabad gyökök káros hatását
•  rákprevenciós terápia része
•  megelőzi a korai öregedést
•  vércukorszint szabályozó
•  gátolja az érelmeszesedést, szabályozza a vérnyomást, erősíti a szívet, csökkenti a koleszterinszintet
•  segít a klimaxos és a PMS tünetek enyhítésében
•  természetes gyulladáscsökkentő

Értékes ellagénsav és fenolanyagtartalma miatt a gránátalmalé segít az érelmeszesedés kialakulásának megelőzésében. Emberen végzett legújabb kutatások alátámasztották, hogy a gránátalmalé képes csökkenteni az oxidatív stresszt, az alacsony fajsúlyú zsírfehérje (LDL) egyesülését és visszatartását, valamint növeli a paraoxanasi sierica tevékenységét (enzim, amely esterasi minőségben kötődik a magas fajsúlyú HDL fehérjékhez, és képes hidrolizálni az emberi érelmeszesedéses sérülésekben jelen lévő zsír-peroxidokat). Ezért a zsírsavó oxidációjának megelőzésében kiemelt jelentősége van.

Használata: 
Ajánlott fogyasztása, 20 ml  naponta magában, reggel éhgyomorra.

Bővebb leírása: 

„Virágzása jelzi a tavasz ébredését, illata mámort hordoz magában, nektárja termékenységgel ajándékozza meg a szerelmes asszonyokat, lányokat, az érett hölgyeknek a fiatalság elixírje. „

A gránátalma tipikusan mediterrán növény, leginkább vadon terem, de kedvelik kertekben is dísznövényként. Ázsiában és a Közel-Keleten már évezredek óta nagy becsben tartják, spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt.

A gránátalma cserjés növény, mely 2-4 méter magas bokrokon terem. Levelei lándzsa alakúak, közepes méretűek, fényes, zöld színűek. Nagy virágai, melyek az ágak végén egyedül vagy csokrokba tömörülve nőnek, piros színűek.

Gyümölcse nagyon jellegzetes és kellemes zamatú. Belseje rengeteg magot tartalmaz, melyek mikor megérnek, csodálatos rubinpiros színben pompáznak, és hihetetlenül nedvdúsak.

A gránátalma szépségéről és tápértékéről már a Bibliában is szóltak. Az ókorban a termékenység,a bőség és a szerelem szimbólumának is tartották, a monda szerint az első növényt Ciprus szigetén maga Aphrodité ültette. A termékenységet és a bőséget a sok mag jelképezi, a szerelmet az égőpiros virágszín.

Magyarországon a törökök tették népszerűvé a gyümölcsöt, ami hamarosan a szeretet jelképévé vált.

A  legújabb tudományos munka eredménye a rubinpiros színű gránátalma ital. A gyártó felhívja a figyelmet arra,hogy mivel a  gránátalmalé természetes termék, íze, színe és állaga tételenként változhat. A készítmény természetes voltából eredően előfordulhat üledékképződés. Ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét. Leginkább a gyümölcs belsejében található számtalan mag kifacsarásából nyert levet használják fel, a benne lévő értékes fenolanyag tartalma miatt. Azt javasolják,hogy 20 milliliter (egy adagolókupaknyi) gránátalma italt fogyasszunk naponta , tisztán vagy vízzel higítva.

A jótékony és gyógyító hatású italban egyesítette a gránátalmában található antioxidánsokat (flavonoidok, polifenolok). Igazolták,hogy a gyümölcsök között a gránátalma rendelkezik a legerősebb antioxidáns és egyben kiváló gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is, amelyek egy sor betegség megelőzésében jelenthetnek segítséget.A gránátalmalé természetes védelem a hideg évszakok leselkedő veszélyei ellen,cukor és színezőanyag hozzáadása nélkül, a természet minden erejével.

Egy mediterrán koncentrátum, ami a sejtek üzemanyaga, amely egyedülálló antioxidáns tartalmának köszönhető. A sejtvédő tulajdonsága immunvédőként kamatozik az emberi testben, és energiával, fiatalsággal tölti(tankolja)fel azt. A gránátalmában található flavonoidok, polifenolok és fitoösztrogének az öregedés kitűnő ellenszerei, és segítik zökkenőmentessé tenni a változó kort, védik az idegrendszert. 

Egyetlen gránátalma – és a benne lévő rostok százai – a napi C-vitamin szükséglet 40%-át fedezi. Légúti megbetegedéseknél kiváló természetes C-vitamin forrás. A rubinvörös színű ital a túláradó élet kifejezője nagyszerű ízzel. A gránátalmalé sikere abban rejlik, hogy hozzáadás nélkül, természetes módon tartalmaz antioxidánsokat (polifenolokat, flavonoidokat),vitaminokat, ásványi anyagokat.

A gránátalma koncentrátum az ellagsavnak nevezett természetes anyag leggazdagabb forrása, mely a kutatások szerint gátolja a rákos sejtek kialakulását.Egy koncentrátum, melynek minden kortya segít az egészséges jóllét megőrzésében, hozzájárul egész szervezetünk egészségének fenntartásához, és ellensúlyozza a szabadgyököket, amelyek gyakran felelősek a korai öregedésért.

A gránátalma klinikai vizsgálatok által megerősített tulajdonságai: a gyümölcs fenolanyagokban gazdag, különösen ellagénsavban – nagyrészt ezeknek az anyagoknak köszönhető jótékony hatása. A gránátalmalé bizonyítottan a zöld teához hasonló és a vörösbornál is magasabb antioxidáns hatással bír. Értékes ellagénsav és fenolanyagtartalma miatt a gránátalmalé segít az érelmeszesedés kialakulásának megelőzésében, támogatja a kiegyensúlyozottság érzésének stabilizálását és csökkenti a sejtöregedést. Embereken végzett legújabb kutatások alátámasztották, hogy a gránátalmalé képes csökkenteni az oxidatív stresszt.Elsőrendű antioxidáns, amely egyre nagyobb népszerűséget ér el az immunerősítésben, a szívbetegségek kezelésében, a menopausában, a rák megelőzésében és gyógyításában. Téli időszakban a légúti megbetegedések, influenza kezelésére a leghatékonyabb természetes immunerősítő.

Minőségi Gránátalmalé ajánlatok
MINŐSÉGI Gránátalmalé ajánlatokat kérek:

Gránátalma

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Fel az oldal tetejére
2009 - 2018 © ellenorzott.com