Acai berry teli van antioxidánssal

Minden évben eljön az idő, amikor körülötted mindenki megbetegszik, köhögni kezd stb. Az influenza mindig felbukkan és sokszor áldozatokat is követel. Az influenzát pedig csak egyféleképpen lehet elkerülni: a megelőzéssel. Olyan intézkedések szükségesek, melyek egy védelmi vonalat alakítanak ki, így minimálisra csökkentve annak esélyét, hogy elkapjuk az influenzát. E védelmi vonal kialakítására rengeteg természetes módszer létezik. Az egyik ilyen módszer az acai berry fogyasztása.

Miért?
Az acai berry gazdag D-vitaminban. A D-vitamin influenza pusztító hatására akkor derült fény, mikor hatalmas sertésinfluenza járvány pusztított. Azt állapították meg, hogy a D-vitamin hatékonyabbnak bizonyult, mint az influenza elleni vakcina, mivel a vakcina hatékonyságát nem igazolták minden évszakban, életkorban vagy környezetben. A D-vitamin hatása viszont nem függ ezektől a tényezőktől: a D-vitamin mindig működik.

Az acai berry teli van antioxidánssal. Az antioxidánsok bevitelével immunrendszerünket az influenza szezonban is optimális állapotban tarthatjuk. A gazdag étrend már nem mindig képes megadni azt az antioxidánst mennyiséget, melyre a szervezetünknek szüksége van, hogy szembeszállhasson az influenzával, ezért van szükség az acai berryre. Bár nincs olyan tanulmány, mely egyértelműen kimondja, hogy az antioxidáns megakadályozza a megfázást vagy az influenzát, az bizonyított, hogy a betegség időtartamát a töredékére képes csökkenteni.

Az acai berry az immunrendszert is erősíti. Az acai berry nemcsak antioxidánsainak köszönhetően, hanem a benne megtalálható vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek segítségével is képes a szervezet védekező pajzsát megerősíteni. Így ha rendszeresen fogyasztunk acai berryt, akkor bizonyosan jó messzire el fog minket kerülni az influenza.

A statisztikák szerint a vastagbélrák a második leggyakoribb halálozási ok az Amerikai Egyesült Államokban, de hazánkban is “előkelő” helyen szerepel. A rák kialakulásának oka leginkább a modern társadalom embereinek életmódjában keresendő: az egészségtelen életmódbeli szokások, a folytonos rohanás, a helytelen táplálkozás mind-mind vastagbélrákhoz vezethet. Az egészségtelen ételek, a gyorskaják elzáródást okoznak a vastagbélben, mely így nem képes az öntisztításra, így a méreganyagok itt felhalmozódnak.
Egy idő után ezek a méreganyagok pedig rákos sejtekké alakulnak át.

Azonban van egy jó hír:
létezik egy olyan gyümölcs, az acai berry, melyekről már tudományosan bebizonyított, hogy hatékony védelmet nyújtanak a vastagbélrák ellen. Az acai berry szőlőszemre vagy egy kis lila gyöngyre hasonlít, tehát elég kicsi. Viszont az egyik legtáplálóbb és legerősebb gyümölcs, melyet valaha felfedeztek a Földön. Úgy beszélnek róla, mint “szuprélelmiszerről”, mivel rengeteg antioxidánst tartalmaznak, melyek eltávolítják a szabad gyököket, melyek olyan toxikon és szennyező anyagok, amik képesek különböző betegségeket előidézni, még akár DNS sérüléseket is.
Azonban az acai pálma bogyójának fogyasztásával elkezdődik az egész test megtisztítása: az emésztés helyreáll, így a gyümölcs tisztító erejének köszönhetően képes a vastagbélrákot is megelőzni. De emellett hatékonyan lép fel más emésztőrendszeri betegség ellen is.

Sok más táplálékkiegészítő létezik a piacon, melyek mind azzal hitetnek, hogy képesek megelőzni a vastagbélrákot. Azonban ezekben a készítményekben számos olyan adalékanyag található, mely nem a szervezet méregtelenítéséhez járul hozzá, hanem éppen ellenkezőleg: méregaynagokkal halmozza el a szervezetet.
Azonban az acai berry táplálékkiegészítő 100%-ban természetes, így minden veszély nélkül nyugodtan fogyaszthatjuk.

Minőségi Acai ajánlatok
MINŐSÉGI Acai ajánlatokat kérek:

Acai

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Fel az oldal tetejére
2009 - 2018 © ellenorzott.com