Virágpor ellenállóbbá teszi a szervezetet és javítja az étvágyat

Számos kutató szerint, ha valaki néhány hónapig csak mézzel táplálkozna, nem jelentkezne semmiféle hiánybetegsége, ugyanis minden megtalálható benne, amire szükségünk van.
Még akkor is, ha a fenti állítás kissé túlzó, az bizonyos, hogy a virágpor minden életkorban értékes táplálék.
Minden fontos anyag megtalálható benne, amit a virágok és a növények tartalmaznak, és mivel csírasejt is van benne, biológiai szempontból is értékes termék. Tehát tökéletes táplálék, főleg olyan diéták esetén, amelyből hiányoznak az állati eredetű ételek, és hasznos különféle megbetegedések esetén is. A virágpor egészében javítja a szervezet állapotát, serkenti a szellemi frissességet, segít legyőzni a fáradtságot, ellenállóbbá teszi a szervezetet és javítja az étvágyat. Yves Donadieu doktor szerint: \\\"a pollen erősít, javítja a közérzetet és vidámabbá tesz. Egyensúlyba hozza a szervezet működését, amely így természetessé és harmonikussá válik, méregteleníti az egész szervezet fiziológiai működését.\\\"

Összességében tehát elmondhatjuk, hogy tökéletes élelmiszer, amely regeneráló hatással bír, és gyógyászati szempontból különösen hasznos. Azonkívül, hogy erősíti a gyomrot, hatásos a bélfertőzések esetén, amelyek akkor következnek be, ha a bélflórában valami változás történik. Ez azért lehetséges, mert a virágpor olyan erjesztőanyagokat és természetes, penicillinhez hasonló antibiotikumot tartalmaz, amelyek szabályozzák a bélrendszert. Pozitív hatása van az idegrendszerre is, aminosav-tartalmának köszönhetően szabályozza az idegműködést és kiegyensúlyozza a pszichés működést.
Akkor is segít az egyensúly megteremtésében, amikor fogyunk vagy hízunk. Vérszegénység kialakulását gátló hatása is ismert, főleg kisgyermekeknél, ugyanis növeli a vörösvérsejtek számát.

Segíti a prosztatamegnagyobbodás kialakulásának megelőzését csakúgy, mint a gyógyítását.
Anorexiás tünetek esetén is alkalmazzák. Összességében tehát a virágpor minden életkorban, mindenki számára hasznos lehet.
Ajánlott felnőtteknek, gyerekeknek, időseknek és kismamáknak egyaránt. A felnőtteket erősíti, egyensúlyt teremt a szervezet működésében és méregtelenít.
A gyerekeknél segíti a növekedést, nyugtat és roborál, az idősebbeknél pedig még erősebb a szervezet működését szabályozó hatása, mint a fiatalabbaknál. A terhesség ideje alatt jótékony hatással van az anyagcserére és egyensúlyban tartja a szervezet aminosav-tartalmát.

Minőségi Virágpor ajánlatok
MINŐSÉGI Virágpor ajánlatokat kérek:

Virágpor

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Fel az oldal tetejére
2009 - 2018 © ellenorzott.com