Chia egy nagyszerű természetes forrása az antioxidánsoknak

Amikor azt gondoljuk, Chia mag, mindig egy kép jut eszembe, a Chia Pet - agyag figura Chia kelbimbó a haj. Azonban a legtöbben nem veszik észre, hogy a Chia mag nagyon tápláló, gyógyító, és ez évszázadok óta használják a jótékony tulajdonságait. Chia volt a vágott az inka, a maja és azték kultúrák. \\\"Chia\\\" még a maja szó \\\"erő\\\", és Chia mag használt nevezik \\\"indiai Running Food\\\", mert olyan ösztönző. Apache és azték harcosok fenn magukat azzal, hogy a magok mellett, míg a hódítások, aztékok Chia mint a törvényes fizetőeszköz, indiánok, a délnyugati függött rájuk a hosszú kereskedelmi expedíciók, és ők is használják az indiánok és a misszionáriusok, mint egy borogatást a lövést sebek és egyéb sérülések.

Ma, Chia mag újra felfedezése és megölelte, mint egy \\\"superfood\\\", és ez gyorsan egyre népszerűbb körében táplálkozási és gyógynövény egyaránt.

Tápanyagok

Chia kiváló forrása a kalcium, magnézium, vas, cink, bór, niacin.
Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat
B-vitaminok, a D & E.
20% fehérje tömeg
Több emészthető fehérjét tartalmaz, mint a bab, a szója vagy borsó.
8,7-szer az omega-3 a vadon élő atlanti lazac.
5,4-szer a kalcium 2% tej.
2.7-szor több vas, mint a nyers spenót.
Több antioxidánst, mint az áfonya.

Mucin - csökkenti a gyulladást az emésztőrendszerben.

Chia mag tartalmaz nagy mennyiségű B-vitaminok és a kalcium. durván két uncia chia (100 gramm), vannak 600 mg kalciumot, 120 milligramm szembeállítható a kalcium az azonos mennyiségű tejet. Ez ötször annyi kalciumot, mint a tej!

Chia is tartalmaz bórt, amelyek szükségesek a csontok. Sok az ország talaj bór kimerült, egyszerűen nem kap elég bór a napi étrend. Bór van szükség, hogy segítse a metabolizmusát kalcium, magnézium, mangán, foszfor és a csontok és az izom növekedést. Bór is növeli a szinten egy természetes ösztrogén.

Előnyei Chia Seeds

Omega-3 zsírsavak

Chia mag magasabb szintje az alfa-linolénsavat (ALA), mint a lenmag. ALA sav lényeges, mert nem a szervezet által termelt. Tény, Chia mag a legmagasabb ismert teljes táplálékforrást omega-3 zsírsavak, mért tömeg százaléka. Ezek az olajok, telítetlen zsírsavak, az illóolajok a szervezetnek szüksége van, hogy segítsen emulgeál és elnyelik a zsírban oldódó vitaminok, A, D, E, & K. Ha vannak gazdag mennyiségű linolsavat kellően szolgáltatott, hogy a test a táplálkozás révén, linolsav savak és az arachidonsav lehet szintetizálni a linolsav. Telítetlen zsírsavak nélkülözhetetlenek a normális mirigyes tevékenység, különösen a mellékvesék és a pajzsmirigy szívesen. Ezek táplálják a bőrsejtek és nélkülözhetetlen az egészséges nyálkahártya és az idegeket. A telítetlen zsírsavak a funkciót a szervezetben együttműködve a D-vitamin, hogy a kalcium áll a szöveteket, segíti az asszimiláció a foszfor, és serkenti az átalakítás a karotin a vitamin zsírsavak kapcsolódnak normális működését a reproduktív rendszer. Chia mag tartalmaz előnyös, hosszú láncú trigliceridek (LCT) a megfelelő arányban csökkenti a koleszterin az artériák falait.

Antioxidánsok

Chia egy nagyszerű természetes forrása az antioxidánsoknak, beleértve a klorogénsav, kávésav, miricetin, kvercetin és flavonolok.

Minőségi Chia ajánlatok
MINŐSÉGI Chia ajánlatokat kérek:

Chia

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Fel az oldal tetejére
2009 - 2018 © ellenorzott.com