Ellenőrzött.comKezdőlapGrapefruitmag Csepp

Grapefruitmag Csepp készítmény hatékony fertőzések elleni védelemben

Alkoholmentes grapefruitmag-kivonat tünet-specifikus hajgyógyászati  bio-információkkal a Nice Hajgyógyászat speciálisan a fejbőr panaszaira célzott módszere

A grapefruitmag kivonat - mint információhordozó - alapvetően jótékony hatását alapul véve, speciális módszerrel hozzáadott bioinformációkkal megerősítve célzottabb hatásokat érhetünk el.

A grapefruitmag-kivonat bioflavonoidot, glikozidot, C vitamint és fehérjéket tartalmaz. A készítményt a gyümölcs magjából és a gyümölcshús egyes részeiből nyerik. A mag hatóanyagai elpusztítják a kórokozók citoplazmájának membránját és szabályosan \\\"kiéheztetik\\\" őket anélkül, hogy az emberi szervezetet károsítanák, ezáltal természetes módon semmisíti meg a vírusokat, baktériumokat, gombákat és parazitákat. A magok kivonatát természetes antibiotikumként, nagy hatékonyságú baktérium, parazita, vírus- és gombaölő szerként tartják számon.

A hasznos baktérium-törzseket csak túladagolás következtében károsítja. A készítmény hatékony fertőzések elleni védelemben is.

A Grapefruit-csepp anyagi összetétele hatékony az alábbi esetekben:

-  Ekcéma, szemölcs, bőrgomba, korpásodás, fejtetű esetén külsőleg
-  Gombás betegségek, bőrgomba esetén is,
-  Krémekbe keverve hatékony az ekcéma, pattanások, fertőzéses eredetű bőrkiütések ellen
-  Szőrtüszőgyulladás, vágott seb, bőrkiütés, övsömör,
-  Vírus-szemölcs (verucca), herpesz
-  Rossz lehelet, szuvasodás, fogkő, fogínygyulladás esetén
-  Gyomor-, bélrendszeri problémáknál: hasmenés, gombásodás estén,
-  Emésztésjavító,
-  Segít a normális bélflóra rendezésében
-  Megfázások, torok-, orr-, fülfertőzések,

Belsőleg alkalmazva általános használati útmutató:
naponta 2-3 alkalommal 3 cseppel kezdjük, majd lassan emelve a dózist kb. három hét elteltével érkezzünk el a 3 x 15 csepphez. Ezt követően újra csökkentsük kb. három hét alatt az adagot, majd – amennyiben a panasz még nem szűnt meg – naponta 2 x 3 cseppet fogyasszunk. Abban az esetben, ha a készítmény fogyasztása csak az információs hatása miatt javasolt, naponta 2 x 3 csepp a javasolt adag.  A kivonatot akut problémák esetén szakember által meghatározott ideig szedhetjük! Túlzottan nagy adagok szedésekor esetleg fejfájás, hasmenés és hasi görcsök jelentkezhetnek.
Figyelem! A kivonat a szembe nem kerülhet! Kizárólag hígítva használjuk! Hígítatlanul szemölcsök, láb- és körömgomba esetén használható külsőleg.  Citrusallergiában szenvedők nem szedhetik. Csecsemőknél és kisgyermekeknél kisebb adagot használjunk. Várandós anyukák is szedhetik. Használ, anélkül, hogy legyengítené a szervezetet. Használata áttörést okozhat a krónikus parazita-fertőzésben és gombás fertőzésekben szenvedő betegek számára. Mellékhatása nem ismeretes, nem okoz allergiát. Az emberek 3-5 %-a allergiás a citrusfélékre, ezért kezdetben óvatosan, kisebb adagokban kell szedni a cseppet, bár az allergiások köréből is pozitív visszajelzések érkeztek használatával kapcsolatban. A Grapefruit-kivonatot külsőleg és belsőleg, szervezetünk és környezetünk fertőtlenítésére egyaránt használhatjuk.

A hajtermelést a tüszőkben, a faggyúmirigyek, a verejtékmirigyek működését, a bőrsejtek működését, a bejuttatott ásványi anyagok és vitaminok megfelelő helyre juttatását információs parancsok irányítják. A panaszok létrejöttekor ezek a finom, pontos információk sérülnek, torzulnak.  A megfelelő információs vezérlés bejuttatása – hasonlóan a homeopátiához – segít a panaszok megszüntetésében.

Tünetek alapján - a panaszok megoldásának gyorsítására, a megfelelő külső kezelés kiegészítésére - az alábbi információs grapefruitmag csepp készítményekből választhat:

alopécia
foltos kopaszodás
korpásodás
hajnövekedés serkentésére  
seborrhea
ekcéma
fejbőrviszketés
őszülés
kopaszság
testszőrnövekedés ellen
túlzott zsírosodás
hormonális eredetű ritkulás

Minőségi Grapefruitmag Csepp ajánlatok
MINŐSÉGI Grapefruitmag Csepp ajánlatokat kérek:

Grapefruitmag Csepp

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Fel az oldal tetejére
2009 - 2018 © ellenorzott.com