Ellenőrzött.comKezdőlapGrapefruitmag Csepp

Grapefruitmag Csepp bőrgomba és egyéb gombás fertőzések eltávolítására alkalmas

A Grapefruitmag készítményt természetgyógyászok is előszeretettel alkalmazzák, mivel fül-, orr- és torokfertőzések, hüvelyfertőzés, bőrgombás megbetegedések, fertőző gyomor bélhurut ellen is hatásos az antibiotikumok által kiváltott káros mellékhatások nélkül.

Elsősorban máj-, gyomor-, bél- és epebetegségek, fogínygyulladás, hüvelyfertőzés, élesztőgomba által okozott fertőzés és megfázás esetén hatékony.

Emellett fertőtlenítőszerként nagyon hasznos minden háztartásban.

Az Ökonet által előállított készítmény grapefruitmagból sajtolt kivonat, mely kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, antioxidáns, regenerálja a sejteket, gomba- és vírusölő, erősíti az immunrendszert, sterilizáló hatású táplálékkiegészítő.

A Grapefruitmag kivonat pozitív hatásai egyetemi laboratóriumi és klinikai vizsgálatok által bizonyítottak. Évtizedek óta használják természetes baktérium-, vírus- és gombaölőként

-    Segít a Candidiázis kezelésében
-    Alkoholmentes készítmény
-    Csecsemőknek is adható, nem keserű hatása
-    Felső légúti és torok fertőzések, influenza, nátha, fertőzéses gyomorrontás kezelése
-    Vírus eredetű szemölcs eltávolítása
-    Herpesz, szájpenész, kisebb fekélyek gyógyítása
-    Fogak betegségeire: fogkő, fogínygyulladás, szuvasodás
-    Candida gomba túlszaporodása ellen
-    Bőrgomba és egyéb gombás fertőzések eltávolítására
-    Torok és orr fertőtlenítése
-    Gyomor teltségének, puffadásának lelohasztása
-    Szőrtüszőgyulladás, vágott seb, bőrkiütés, korpásodás kezelése
-    Fejtetű eltávolítása (külsőleg alkalmazva)A citrus bioflavonoidok antioxidáns hatásúak, ezáltal befogják a szabadgyököket, megakadályozzák a C-vitamin bomlását és serkentik annak hatását. Csökkentik a kapillárisok túlzott törékenységét és átjárhatóságát. Esszenciális anyagok, vagyis nélkülözhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez, ezért permeabilitási faktornak vagy P-vitaminnak hívják őket.

A Grapefruitmag kivonata 800 vírus- és baktériumtörzs, egysejtű paraziták és 100 gombafaj növekedését akadályozza akár nagyobb higításban is, viszont épségben hagyja a fiziológiás baktériumflórát.

A grapefruitmag kivonat olyan egyedi összetételű, mely jelentős rothadás gátló hatással bír, ezt több kutató is kimutatta gombákon, vírusokon, parazitákon és vírusokon végzett kísérletek során, valamint több laboratóriumi vizsgálatot végeztek emberi szervezeten is a grapefruit mag kivonatával kapcsolatban, melyek ugyanezt az eredményt mutatták.

Minőségi Grapefruitmag Csepp ajánlatok
MINŐSÉGI Grapefruitmag Csepp ajánlatokat kérek:

Grapefruitmag Csepp

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Fel az oldal tetejére
2009 - 2018 © ellenorzott.com